Räkfrossan fortsätter...

5kommentarer

Räkfrossan sommaren 2012 fortsätter, denna gång med valnötsbröd och en hemmagjord aioli. Smarrigt!

 

 

Vissa måltider är bättre än andra.

5 kommentarer

Ann-Sofi MATSAFARI

14 Aug 2012 15:47

Håller med, vissa maträtter är verkligen godare än andra och hemmgjord aoli...Lyx:)

Svar: Ja, det känns lite lyxigt. Men det är inte alls svårt. Testa vettja!
engnuttasocker.blogg.se

Sofia - ett bättre du

14 Aug 2012 20:42

Alltså räkor... så fantastiskt underbart gott!!!

Svar: Jag med! Skulle kunna äta det flera gånger i veckan :)
engnuttasocker.blogg.se

Mrs Sunshine

14 Aug 2012 22:15

Ja! Enkelt = bäst-)

Svar: Kunde inte sagt det bättre själv!
engnuttasocker.blogg.se

Maria

15 Aug 2012 12:53

Shit så gott!!! Räkor och aioli, kan inte bli bättre!!
=)

Svar: Nej, det kan knappt det :) Lite sugen på en repris i helgen.
engnuttasocker.blogg.se

Malin´s Diner

15 Aug 2012 21:19

Ääääälskar räkor, och det andra ser också gott ut.

Kram Malin

Svar: Oja, den perfekta kombon! Kram!
engnuttasocker.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej