Cykel och barnpassning.

3kommentarer

En synnerligen effektiv lördahsförmiddag. Tog hand om 25 stycken peppade cykeldeltagare i morse som verkligen gav sitt allt. Efter årets snabbaste dusch bär det nu av till Uppsala där jag ska assistera mamma med barnpassning av tre busungar till brorsbarn.

Nytränad och hungrig som få. What to do? Tidsbristen resulterade ett snabbbesök på ett av de nya take awayställena på centralen i Stockholm. Med en pastasallad the lux tonfisk i magen och en vilopaus på resans 40 minuter är ja sedan redo att anta leklandet Nickis. Here I come!



3 kommentarer

Karin FitnessochHälsa

19 May 2012 18:45

Låter härligt! =)

Monia - mamma till Tuvalie

20 May 2012 16:51

I morgon dras vinnaren av Lykka-tävlingen och inte många är med och tävlar. Det enda du behöver gör är att blogga om din favoritprodukt bland alla smarta köksredskap dom har, och sedan lämna en liten kort motivering till varför just DU ska vinna. Med så få deltagare är det stor chans att du blir den lyckliga vinnaren av 400 kronor presentkort hos www.lykka.se :) Kika in och delta: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/may/tavling-vinn-presentkort-hos-lykkase.html

Sanna

21 May 2012 08:22

Ja det var en härlig, dick intensiv, helg. Sommaren är här för att stanna nu!

Kommentera

Publiceras ej