Paus i lugnet.

5kommentarer

Ibland behövs det en paus. Den här helgen skulle vi egentligen vara i Malmö och hälsa på våra vänner men det blir inte alltid som planerat. Det toralt körde ihop sig. Listan med allt att fixa, från att greja med segelbåten till vårstädning av stugan, bara växte och låg som en tung sten på ryggen. Det här samtidigt som både jag och A haft en stressig tid på jobbet och varit uppvarvade om kvällarna. Inte bra. Vad gjorde vi då? Jo vi ställde helt enkelt in. Det blir för mycket ibland och då måste man skala bort i aktivitererna, även det som är som roligast.

Nu tillbringar vi istället en långhelg i A:s stuga utanför Norrtälje. Bara vi och lugnet. Här låter jag pulsen sjunka och sinnet komma till ro. Kylen är full med god mat och i väskan ligger mjukisbyxor och nya Wellness-tidningen. Vårstädning och båtfix i sakta mak väntar, kombinerat med sovmornar och sol. Så gott jag mår just nu.

5 kommentarer

tina

17 May 2013 22:20

Det låter klokt, tiden att andas är viktigast av allt.

Vad goda cupcakesen i inlägget nedan ser ut!

Svar: Tack! :)
engnuttasocker.blogg.se

Mari

18 May 2013 08:53

Åh, det gjorde ni rätt i. Man måste lyssna till sitt hjärta.. Njut nu fina du !!

Svar: Tack Mari, det ska jag! Hoppas att du också har en härlig helg.
engnuttasocker.blogg.se

Emma

18 May 2013 18:22

Bra gjort. Ni verkar vara väldigt kloka. Ingen kommer tacka en om man stressar sönder sig. Att varva ner och bara njuta av lite lugn är verkligen vad man behöver ibland. Ni ser ut att ha det underbart! Ta hand om dig!

Kram

Svar: Nej precis. Synd bara att det krävs så mycket för att man ska förstå det. Du ser också ut att ha en härlig helg. Nu ser vi båda till att njuta tycker jag :)
Kram
engnuttasocker.blogg.se

Crazylicious

19 May 2013 08:57

Ah, inte helt fel det heller! Och efter att ha läst inlägget ovan så förstår jag att ni har att göra :) Både jobb och nöjen och mys och tja, 9 km! :D Härligt!
Sv: Ja, det är sååå fint där! Men å andra sidan hade det varit skamligt om det inte vore det, haha, det byggdes ju och invigdes förra året :) Men kan verkligen rekommendera SATS Kista! Tränar du på SATS i vanliga fall?

Karin FitnessochHälsa

24 May 2013 22:39

Bra balans där. Låter som ett klokt beslut!

Svar: Det vore bra om de skedde lite oftare :)
engnuttasocker.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej