Hajkbanan.
3kommentarer
Hajkbanan måste vara världens mest underskattade efterrätt! Varje gång jag gjort den blir alla helt paffa över hur gott den gamla slagdängan faktiskt är. Sist var när jag och A var barnvakter åt mina äldsta syskonbarn. Oerhört uppskattat må jag säga!
Hur gör man då?
Jo, gör ett långt smitt i bananerna och tryck ner chokladbitar. Vilken choklad det avgör du själv efter tycke och smak. Choklad av någon nötigare sort eller med nougat kan starkt rekommenderas!
Rulla om bananerna i folie..
… och in i ugnen på hög värme tills chokladen smält och frukten är varm.
Servera med glass. Mumma!
3 kommentarer
Millan
22 Jan 2012 13:38
Måste erkänna att jag faktiskt aldrig har gjort det. Kanske på tiden att testa snart..
Anonym
24 Jan 2012 15:37
Det bör du absolut! Riktig höjdare :)
Fröken Dill
26 Jan 2012 12:41
Kul! När jag var liten var ungefär samma rätt poppis, men det var After Eight-choklad som stoppades i bananerna som las på grillen.
Minns fröken Dill
Kommentera