Lek med salladsskålen.
6kommentarer
Salladsskålen kan vara middagsbordets mest bortglömda ting. Trots att den ska fylla upptill halva tallriken är den ofta trist utan någon effort. Men tänk vad mycket roligt en kan göra med några gröna blad och lite andra godsaker! Som här en skål med en enkel bas av bladspenat, tomater och paprika. Hacka ner ett syrligt äpple, en avokado, russin, torkade tranbär, solrosfrön och cashewnötter. Volia, salladen är inte längre ett tillbehör utan en god del av resten av maten. Yummie!
6 kommentarer
Lina
27 Feb 2013 20:58
Låter supergott!! :) Älskar att ha avokado i salladen!
kjell
27 Feb 2013 22:14
Jag älskar sallader, det händer ibland att jag äter mer sallad än annat, men de e bara isåfall för att det just passar så bra in med huvudrätten..
Har hänt att jag har blandat i svamp..
T.ex kantareller, eller aspsopp..min favvosvamp.
Om det nu var den som blev blå när man fipplade med den..lol....frid å allt gott..K
Karro
28 Feb 2013 10:18
Mums, äslar sallad men jag glömmer alldeles för ofta bort att fixa en till maten.
Mari
28 Feb 2013 15:41
Välkommen hem igen :) Antar att du haft det underbart ?!,.
Karin FoH
28 Feb 2013 22:20
Super fräsch sallad! Visst gör en sådan sallad skillnad till måltiden. :-)
Mari
04 Mar 2013 13:38
Sv. Mm, det är verkligen det =) Sådant måste hända ibland !!!
Kommentera